skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

togglebar-map

Bérlovaglásról

Lovardánk egyaránt rendelkezik fedeles és nyitott pályával, melynek köszönhetően időjárástól függetlenül, minden évszakban biztosított a minőségi lovasoktatás. A lovaglás veszélyes sport.  Az oktatók szakértelme ellenére is adódhat balesetveszélyes helyzet. Kérünk mindenkit, hogy ezt vegyék tudomásul! Élő állat sosem lesz teljesen kiszámítható, annak ellenére sem, hogy a lovasiskolánkban oktatásra alkalmas, nyugodt vérmérsékletű lovakkal dolgozunk együtt! Központi bejelentkezés során a lovas tudásszintjének megfelelő oktatóhoz kerül.

Figyelem!

Nem vagyunk híve a csoportos oktatásnak. Minden lovas saját munkatempójában és tudásszintjének megfelelő feladatokat kap!

Figyelem!

NINCS egymás után vonatozó 5-6 fős osztálylovaglás, mivel minden lovasnak egyénileg kell tudnia irányítani és feladatokat végrehajtani lovával. A feladatok minden alkalommal igazodnak a lovas és lovának az órán mutatott állapotához!

Figyelem!

A lovaglás időjárástól független.  Jó időben homokos kültéri pályák, rossz időben fedeles lovarda áll a lovasok rendelkezésére.

Figyelem!

Az a  lovas, aki teljes odafigyeléssel végzi a munkáját, nem tud télen sem fázni!

Friss hírek
13Sze 17

Megújul weboldalunk, a csomorisportlovarda.hu

Hamarosan megújul weboldalunk, ahol újra minden információt sőt még annál is többet megtalálhattok rólunk Sőt! Nem csak oldalunkat de logónkat, szolgáltatásainkat és árainkat is frissítjük. Érdemes hamarosan visszanézni és újra…

read more
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Sétalovaglás

Játékos foglalkozások alkalmával 2 éves kortól szoktatjuk a gyerekeket a lovakhoz. Hangsúlyt a barátkozós-ismerkedős feladatok kapnak, hogy a gyerekek mihamarabb megismerjék a lovakat. A sétalovaglás főként póni, kisebb méretű lovakon történik

Lovastorna

Az edzések lovas és tornatermi foglalkozásokból állnak. A konkrét lovastorna gyakorlatok megtanulásán és begyakorlásán kívül nagy hangsúlyt kap az edzéseken a bemelegítés, a kondicionálás és a nyújtás. A lovastorna 3 éves kortól ajánlott. Bátortalan kezdő felnőtt lovasoknak ajánlott pár lecke voltizshevederben. A lovastorna során használt voltizshevedernek két hatalmas fix kapaszkodója van, amely segíti a kezdő lovasat egyensúlyvesztésében.

lovasoktatás-torna2
futószáras oktatás csömör

Futószáras oktatás

A futószáras oktatást nyeregben 7 éves kortól ajánljuk, mivel a lovagláshoz elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi fejlettség, a figyelem és önfegyelem, valamint ajánljuk újrakezdő lovasoknak is, hogy felelevenítsék a régen tanultakat. Az oktatásokon mindhárom jármódbeli (lépés, ügetés, vágta) biztos ülés elsajátítása a cél.

Osztálylovaglás

Haladó lovasok szabadon, edző által meghatározott gyakorlati feladatokat hajtanak végre. Az osztály lovaglás alkalmával a lovas egyedül irányítja a lovat és hajtja végre a tudásszintjének megfelelő gyakorlatokat. Előfeltétele a mindhárom alapjármódban biztos ülés. Az edzés egyszerre maximum 3 lovassal történik.

DSC_0094
21014037_1628210547223468_189778106622413895_o

Ajándékcsomag

Lovas ajándékcsomagunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék meglepni  egy felejthetetlen élménnyel szeretteiket, legyen az gyermek vagy felnőtt. A foglalkozás kb. 2 órát vesz igénybe és különös hangsúlyt fektetünk a lóval való kapcsolatteremtésre. A csomag tartalma személyre szabható.

Lovastáborok

Minden évben nyáron, ősszel és tavasszal rendezünk többnapos napközis gyermektábort kezdő szinttől a haladóig. A tábor alatt minden a lovakról szól, ezért leginkább azon gyermekek jelentkezését várjuk, akik elszántak a lovassporttal szemben. Napi 2x-i lovaglással és 3x-i étkezéssel,  8:00-17:00-ig.

lovastábor csömör

További információért és bejelentkezésért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Szabó Andrea

0670-9463738

Back To Top