skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

togglebar-map
angi

Angel vagyok, az angyalka. Varázsló tökéletes ellentéte. Ha rajtam lovagolsz, az már egy jutalom, mert elrepítelek a felhők fölé, persze csak jó értelemben. Ruganyos és biztos mozgásom van, kellő lelkesedéssel. A felnőttek csak úgy emlegetnek: A szervokormányos

Egy dolgot azonban érdemes rólam tudnod: nagyon nem szeretem a magányt. Mindegy hogy ki, csak valaki, akinek 4 lába van, mindig legyen velem. Egyébként nem félek én semmitől, csak több szem többet lát, nem igaz?

Ne ijedj meg! Sajnos az első gazdám nem bánt velem jól és ezért, amikor nyergelnek eléggé nyugtalan tudok lenni, de már sokat fejlődtem. Szeretek beszélgetni más lakótársammal és sütkérezni a meleg napsugárban. Ha nem ismernél fel, keresd a távolban virító kék ruhás lovat és az én leszek!

Légy szorgalmas és megismerhetsz!

Back To Top