skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

togglebar-map
dasmy

Dasmaya vagyok és egy igazi kanca szépség.

Koromnál fogva én még egy kiforratlan személyiség vagyok. Hangulatom ingadozó, néha türelmetlen vagyok, de sokszor bújós.

Imádok dolgozni, legtöbbször lelkes vagyok és tele lendülettel. Olykor munka közben megfeledkezem magamról és azt játszom, hogy bakkecske vagyok. Ilyenkor nem kell megijedni, csak magamat szórakoztatom egy kicsit, hogy ne unatkozzak.

Szeretem a hasam, néha túlzottan is. Mielőtt a lovardába jöttem, nem tudtam hogy létezik olyan étek a lovaknak hogy zab, de most már rajongok érte. Hasonlóképpen, istállóban sem aludtam még, de szavamra nincs is jobb fekvőhely a puha meleg szalmánál!

Szeretek itt lenni. Kényelmes a lovardai élet. Nem kell egész nap járkálni étel után, mert képzeljétek, vannak lovászok, akiknek az a feladatuk hogy “házhoz” hozzák a finomságokat. Olyanok, mint a pizzafutárok!

Sokat kell még tanulnom a lovasok alatt, ezért csak akkor mehetsz velem egyedül, ha szorgalmasan jársz lovagolni és már haladó szinten lesz a tudásod. Hidd el, megéri!

Back To Top