skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

togglebar-map
DSC_0103

Monti vagyok és herélt (fiú paci). Nem, én már nem leszek nagyobb. Kicsinek születtem és az is maradok, mivel már felnőtt póni vagyok. Azonban nem vagyok ám kevesebb, mint itt bármelyik nagy ló! Mindig tele vagyok energiával és fáradhatatlan vagyok. Amikor a társam, Varázsló már nem lát a fáradságtól, én akkor kezdek csak bemelegedni. Sőt engem arra is megtanítottak, hogy hogyan kell húzni lovaskocsit! Senki nem tud az istállóban rajtam kívül ilyet!

Egyébként imádom a hasam, azt hiszem néha túlzottan is. Ha kedveskedsz és nyújtasz felém valami kis finomságot, sajnos nem tudom türtőztetni magam és elég mohón veszem el tőled. Ne félj, nem harapok, csak összenyálazlak!

Ha rajtam lovagolsz az felejthetetlen. Beképzeltség nélkül állíthatom, hogy isteni mozgásom van. Csak ne lenne az az állandó orr-viszketegségem, ami miatt olykor muszáj megállnom, ne lepődj majd meg.

 

Ültél már rajtam? Gyere, próbáld ki a hátam

Back To Top