skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

togglebar-map

SZOLGÁLTATÁSAINK

A LOVAGLÁS MŰVÉSZET

Lovasoktatás

Lovasoktatás

2 éves kortól előkészítő pónilovas foglalkozások, 4 éves és felnőtt kortól egyaránt biztosítunk futószáras edzéseket.

Bértartás

Bértartás

Vállaljuk verseny és hobbi lovak tartását is. Non-stop odafigyeléssel és családias hangulattal várjuk a kedves bértartókat jelentkezését.

Edzőképzés

Edzőképzés

A jövő nemzedék lovas edzőinek OKJ-es képzésében is részt vesz a Csömöri Sportlovarda, mint gyakorlati és vizsgahelyszín egyaránt.

futószáras oktatás csömör
Lovasoktatás

Klasszikus módszerek szerint képezzük a lovasokat, hogy mindenki  stabil ülést szerezzen és megfelelő befolyással legyen a lóra. A kezdő lovasok lovastornával megismerkednek a lovak mozgásával, majd a stabil ülés megszerzését követően nyeregben folytatják a  foglalkozásokat. Haladóbb lovasaink feladatai a különböző verseny programok megtanulása, melyet tereplovaglással jutalmazunk.

Tudj meg többet a lovasoktatásról – Klikk ide!
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Bértartás

Lovardánkban boxos lótartásra van lehetőség, az összes boxunk szalmázott  és önitatóval ellátott. A bértartott lovak számára fél napos karámoztatást biztosítunk elválasztott karámokban. A tulajdonosok használhatják a lovarda összes pályáját, a körkarámot és a fedeles lovardát is. A felszereléseknek zárható szekrényekben, ill. a nyergesben biztosítunk helyet.

Tudj meg többet a bértartásról – Klikk ide!
DSC_0094
Edzőképzés

Regisztrációs vizsgát szervez a Csömöri Sportlovarda lovassport edzők számára az eddiginél átláthatóbb követelményrendszerben. Alapvetően négy országban – Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában – érvényes licence kiterjeszthető az Európai Unió valamennyi tagállamára.

Tudj meg többet az edzőképzásről – Klikk ide!

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓÉRT A SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL, KLIKKELJ A “TOVÁBB” LINKEKRE
VAGY VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Back To Top